Ezekkel a csillagjegyekkel nem lehet kompromisszumot kötni a szerelemben!





Belefáradtál abba, hogy megrekedték egy egyoldalú kapcsolatban? Legközelebb érdemes felkészülnöd rá, hogy vannak megalkuvást nem tűrő csillagjegyek!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.17.
kapcsolat megalkuvás szerelem egyezség horoszkóp

Vannak csillagjegyek, amelyek szülöttjei nem hajlandók kompromisszumot kötni. Különösen drámai lehet az élet akkor, ha két megalkuvást nem ismerő fél kezd randevúzni. Eláruljuk kik a legrendíthetetlenebbek! 

pár, kapcsolat, barát, barátnő, kéz, kézen fogva,
 Vannak csillagjegyek, amelyek szülöttjeivel igazán viharosak lehetnek a nézeteltérések. (Fotó: Pixabay.com)

A kos tüzes természetéről ismert, nem szereti, ha megmondják neki, mit tegyen. Irányító típus, aki harcol függetlensége megőrzéséért. Nehéz számára a megalkuvás, különösen, ha az lemondásokkal is jár. Szeret felfedezni és új dolgokat kipróbálni, de impulzív, ami miatt hajlamos elhamarkodott döntéseket hozni, ez pedig kihívást jelenthet partnere számára. Ha egy kosba szeretsz bele, a hatékony kommunikáció létfontosságú!

A bika makacs, szentül hiszi, hogy mindig igaza van. Világos elképzelése van arról, mit akar és mit nem, ebben nem köt kompromisszumot. Ha valamit a fejébe vesz, azt véghez is viszi – ha megpróbálod lebeszélni róla, akkor csak még inkább ellenáll! Nagy szüksége van a stabilitásra és a biztonságra, ami rugalmatlanná teheti, a partnerével szemben pedig birtoklóan viselkedhet emiatt. 

Az oroszlán irányítani akar, nem köt egyezséget a kapcsolataiban, mert vezető típus. Magabiztos és céltudatos, szeret a reflektorfényben lenniMinden döntést ő akar meghozni és a tempót is ő diktálja. Igényli ugyanakkor a figyelmet a és a csodálatot, ez azonban önközpontúvá teheti. Ha egy oroszlánnal jársz, fontos megértened, hogy nem akar uralkodni feletted, csak erős személyisége van.

A skorpió soha nem felejt, ő a legintenzívebb és legtitokzatosabb jegy. Heves, szenvedélyes, olykor megszállott is lehet. Szüksége van érzelmi kötődésre és törődésre, ami néha birtoklóvá és féltékennyé teheti, de mivel jók az intuíciói, megérzi, ha valami nincs rendben a kapcsolatában. Az intenzív érzelmeik konfliktusokhoz vezethetnek, amit nem könnyít meg, hogy haragtartó típus. Ha skorpió a szerelmed, beszélj vele nyíltan és őszintén, a flörtölést és hűtlenséget pedig messziről kerüld! 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás